Huoltosopimus alk. 1.40€ / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

JCB mini kaivukoneet

TYÖMAIDEN VAHVIMPIA

Pitkäikäiset korkealaatuiset komponentit ja helppo, kustannustehokas huolto varmistavat maksimaalisen työskentelyn ja tuoton.

Viihtyisä hiljainen ohjaamo, vankka puomi- ja runkorakenne sekä suorituskyky on suunniteltu tarjoamaan suurempaa kauhan ja kaivuvarren murtovoimaa, suurempaa lastauskorkeutta ja nostokykyä.

Suosikkimallimme

JCB 50Z-2 ja 56Z-2

Yksinkertaisesti markkinoiden parhaimmat kaivukoneet 5 tonnin kokoluokkaan. JCB midi koneissa 5 tonnin kokoluokasta alkaen markkinoiden paras digitaalinen näyttöteknologia mahdollistaa asetusten hallitun räätälöinnin ja säädön työtarpeeseen sopivaksi.

Äärimmäisen tuottava

JCB 90Z-2 ja 100C-2

8-10 tonnin kokoluokan koneet on varustettu JCB Diesel by Kohler Common Rail Stage V vaatimukset täyttävällä moottorilla joka ei tarvitse ureaa, mikä vähentää huollon tarvetta, lisää työaikaa ja säästää polttoainetta. Vetoteho ja ajonopeus ovat luokkansa parhaimmistoa. Huipputeho ja -vääntö saavutetaan alhaisilla kierroksilla. Laadukkaiden, tunnettujen Nachi ja Bosch Rexroth -hydraulikomponenttien kanssa tämä auttaa ottamaan irti kaiken mahdollisen jokaisesta polttoainetipasta.

TYÖSKENTELE VIISAAMMIN

Telematiikka ja kalustonhalintajärjestelmä

LIVENLINKin avulla näissäkin koneissa huollon hallinta on helppoa – ajan tasalla oleva käyttötieto ja huoltohälytykset parantavat huoltojen suunnittelua, kun taas tosiaikainen paikkatieto helpottaa kaluston hallintaa. Kriittiset hälytykset ja huoltohistoria ovat kaiken aikaa löydettävissä.