Huoltosopimus alk. 1.40€ / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

JCB mini kaivukoneet

TYÖMAIDEN VAHVIMPIA

Pitkäikäiset korkealaatuiset komponentit ja helppo, kustannustehokas huolto varmistavat maksimaalisen työskentelyn ja tuoton.

Viihtyisä hiljainen ohjaamo, vankka puomi- ja runkorakenne sekä suorituskyky on suunniteltu tarjoamaan suurempaa kauhan ja kaivuvarren murtovoimaa, suurempaa lastauskorkeutta ja nostokykyä.

Suosikkimallimme

JCB 48Z ja 55Z

Yksinkertaisesti markkinoiden parhaimmat kaivukoneet 5 tonnin kokoluokkaan. Kaksi ohjelmoitavaa, sähköohjattua proportionaalista lisähydrauliikkaa mahdollistavat laajan valikoimaa työlaitteita lisäten koneen monikäyttöisyyttä ja varmistavat sopivuuden kaikille työlaitteille. JCB midi koneissa 5 tonnin kokoluokasta alkaen markkinoiden paras digitaalinen näyttöteknologia mahdollistaa asetusten hallitun räätälöinnin ja säädön työtarpeeseen sopivaksi.

Äärimmäisen tuottava

JCB 8-10t koneet

8-10 tonnin kokoluokan koneet on varustettu JCB Diesel by Kohler Common Rail Stage 3B vaatimukset täyttävällä moottorilla joka ei tarvitse hiukkassuodatinta, mikä vähentää huollon tarvetta, lisää työaikaa ja säästää polttoainetta. Vetoteho ja ajonopeus ovat luokkansa parhaimmistoa. Huipputeho ja -vääntö saavutetaan alhaisilla kierroksilla. Laadukkaiden, tunnettujen Nachi ja Bosch Rexroth -hydraulikomponenttien kanssa tämä auttaa ottamaan irti kaiken mahdollisen jokaisesta polttoainetipasta.

TYÖSKENTELE VIISAAMMIN

Telematiikka ja kalustonhalintajärjestelmä

LIVENLINKin avulla näissäkin koneissa huollon hallinta on helppoa – ajan tasalla oleva käyttötieto ja huoltohälytykset parantavat huoltojen suunnittelua, kun taas tosiaikainen paikkatieto helpottaa kaluston hallintaa. Kriittiset hälytykset ja huoltohistoria ovat kaiken aikaa löydettävissä.