Huoltosopimus alk. 2.49€ / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

JCB Hydradig 110W

Tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa innovatiivisin kone vastaamaan viiteen kovimpaan haasteeseen, joita asiakkaat kohtaavat tämän päivän työmailla. Koneen pitää olla edelläkävijä näkyvyydessä, vakaudessa, käsiteltävyydessä, liikkuvuudessa ja huollettavuudessa. JCB Hydradig 110W täyttää kaikki nämä vaatimukset uudella innovatiivisyydellään. Itse asiassa Hydradig muuttaa koko teollisuusalaa ja olen varma siitä, että asiakkaamme arvostavat sen ansiosta saavutettavia etuja.”

Lord Bamford, Pääjohtaja, JCB
PIENI KOKO JA

YLIVOIMAINEN NÄKYVYYS

Tämän päivän maailmassa, missä tila on rajallinen, pieni koko ja hyvä näkyvyys ovat saaneet entistäkin suuremman merkityksen. JCB Hydradig 110w tarjoaa käyttäjälleen ylivoimaisen näkyvyyden kuljettajan paikalta, josta näkee kaikki neljä pyörää ja maanpinnan yhden metrin etäisyydeltä lähtien koko koneen ympäriltä. Tämä tekee koneesta edelläkävijän helpompaan ja turvallisempaan toimintaan ahtailla työmailla missä liikkuu paljon muita työntekijöitä.

VOIMAA JA

TYÖSKENTELYVAKAUTTA

JCB Hydradig 110w tarjoaa markkinoiden parhaan nostokyvyn sivulta, kaksinkertaisen peräylitykseen suhteutettuna. Koska moottori ja nestesäiliöt on sijoitettu alarunkoon koneen ajovakaus ja – mukavuus ovat myös vertaansa vailla. Tässä koneessa on markkinoiden paras työskentelyvakaus. Maailmassa, missä aika on rahaa, 40 km/h huippunopeus ja portaaton vaihteisto voimanlähteenään JCB Ecomax 81 kw -moottori mahdollistaa nopean ja mukavan siirtymisen työmaalta toiselle. Perävaunu mahdollistaa omien työvälineiden ja polttoaineiden kuljettamisen eri työmaiden välillä ja tekee JCB Hydradig 110w-koneesta ensimmäiseksi työmaalle ehtivän.

EDELLÄKÄVIJÄ

HUOLLETTAVUUDESSA

Yhä vaativammassa maailmassa, missä tuottavuus ohjaa toimintoja, helpot ja nopeat päivittäistarkastukset ovat ehdottoman välttämättömiä.

Rasvausväli on 500h

Koska kaikki huoltopisteet ovat helposti maantasolta saavutettavissa ja nivelien, kuten kaivulaite, puskulevy ja tukijalat, rasvausväli on pidennetty 500 tuntiin, joka on markkinoiden paras SAE -huoltoindeksillä mitattuna, JCB Hydragid 110w on edelläkävijä myös huollettavuudessa.