Huoltosopimus alk. 2.40€ / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

UUSI

245XR LYHYTPERÄINEN

PIENEMMÄLLÄ PERÄYLITYKSELLÄ

245XR

UUSI 245XR rakennettiin pitkäperäisen 220X koneen kehitystyön jatkona säilyttäen loistava tuottavuus pienemmällä kääntösäteellä. Koneen rakentamiseen tarvittiin neljä vuotta hydrauli-, elektroniikka- ja sähköjärjestelmien kehitystyötä sekä tuhansia tunteja kestävyystestejä ääriolosuhteissa.

Koneen toimivuus on testattu kylmissä ja kuumissa (-30–55 ºC) olosuhteissa eri puolilla maailmaa. Koko kone altistettiin testipenkissä tärinälle, joka vastaa 15 000 käyttötuntia. Poikkeuksellisen laadukas rakenne, viiden vuoden kehitystyö ja uusimmat japanilaiset hydrauliikkaosat varmistavat hallittavuuden ja tehokkuuden optimaalisen yhdistelmän.

Neljän vuoden tutkimus- ja kehitystyön sekä tuhannelta asiakkaalta saadun palautteen tuloksena on luotu kone, joka suoriutuu erinomaisesti kaikkein äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tällä koneella voidaan työskennellä tehokkaasti sekä purkutyömaillla että louhoksissa.

POIKKEUKSELLISTA

MUKAVUUTTA

X sarjan poikkeuksellista mukavuutta tarjoavassa tilavassa JCB CommandPlus -ohjaamossa on laadukas ruiskuvalettu viimeistely. Markkinoiden parasta laatua edustavassa Grammer-istuimessa on leveät ja säädettävät kyynärtuet sekä 145 asteen kallistusmekanismi. Ohjaussauva ja kytkimet on asennettu istuimeen kiinnitettyihin moduuleihin, jotka liikkuvat kuljettajan mukana parhaan hallittavuuden varmistamiseksi ja rasituksen vähentämiseksi. Koneessa on uusi tehokas tuuletin- ja ilmastointijärjestelmä, jonka 11 ilmasuutinta takaavat erinomaisen suorituskyvyn sekä kylmissä että kuumissa olosuhteissa.

Äärimmäista suorituskykyä ja tuottavuutta.

JS-MALLISTO

Viimeisimmät JCB Ecomax moottorit tarjoavat vääntöä ja tehoa kun taas äärimmäisen kehittynyt parhaita Kayaban ja Kawasakin komponentteja hyödyntävä hydrauliikka tuottaa kolossaalista voimaa ja ylivoimaista kaivulaitteen hallintaa.

Jotta koneella saavutetaan äärimmäinen tuottavuus, ohjaamo ja hallintalaitteet on suunniteltu pitämään kuljettaja virkeänä koko työpäivän ajan tarjoten uskomatonta intuitiivisyyttä, ergonomiaa ja mukavuutta.