Huoltosopimus alk. 2.05 € / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

Suunnannäyttäjiä tehokkuudelle ja tuottavuudelle

JCB:n kaivurikuormaajat ovat aina toimineet suunnannäyttäjinä tehokkuudelle ja tuottavuudelle.

Nykyinen mallisto ei tee poikkeusta. Monipuolinen kone innovatiivisella hydrauliikalla, mukavalla ja helppokäyttöisellä ohjaamolla sekä hallintalaitteilla tekee sekä kaivamisesta että kuormaamisesta nautinnon. Jättimäisen lisävarustevalikoiman avulla kone voidaan varustaa lukemattomiin käyttötarkoituksiin.

JCB Ecomax -moottorit, omat akselit ja vaihteisto täydellisesti yhteensovitettuina tuovat taloudellista etua ja käytön mukavuutta.   

Viimeisin innovaatio

3CX COMPACT

Viimeisin innovaatio, 3CX compact on vastaus muuttuviin tarpeisiin ja jälleen kehitetty täysin asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Se on suunniteltu antamaan maksimaalinen suorituskyky ahtaissa kaupunkiympäristöissä missä vaaditaan monikäyttöisyyttä, ketteryyttä ja voimaa pienessä koossa. Luotettavat komponentit varmistavat suuren työajan ilman rikkoutumisia, 40km/h nopeus siirtymisen työmaalta toiselle ilman erillistä kuljetuskalustoa. Kilpailukykyisesti hinnoiteltuna tämä monipuolinen ja kompakti kone tarjoaa erinomaisen tuoton sijoittamallesi pääomalle.

HUOLLETTAVUUS JA

TURVALLISUUS EDELLÄ

Maailman ensimmäisen kaivurikuormaajavalmistajan JCB:n koneet ovat edelleen suunniteltu kuljettajan ja ympäristön turvallisuus sekä huollettavuus edellä.

LIVENLINKin avulla näissäkin koneissa huollon hallinta on helppoa – ajan tasalla oleva käyttötieto ja huoltohälytykset parantavat huoltojen suunnittelua, kun taas tosiaikainen paikkatieto helpottaa kaluston hallintaa. Kriittiset hälytykset ja huoltohistoria ovat kaiken aikaa löydettävissä.