Huoltosopimus alk. 1.79 € / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

Ylpeyden aihe

525-60 HI-VIZ

Uutuutemme on rakennettu tarjoamaan maksimaalista tuottavuutta joka työmaalla.

Hydrostaattinen vaihteisto tekee kuljettajalle helpoksi saavuttaa koneen tarkka käsittely ahtaissakin tiloissa.

Voimansiirto toimii rinnan jarrujen kanssa. Vedon katkaisu jarrutettaessa tarjoaa erinomaista monikäyttöisyyttä ja lisää tehoa kuormaukseen ja tavaran käsittelyyn.

Erinomaisen liikkuvuuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi liikuttaessa pehmeillä, mutaisilla alustoilla JCB on asentanut 4 -vedon vakiona tähän 525-60 Hi-Viz kurottajaan.

40 VUODEN KOKEMUS

KUROTTAJIEN SUUNNITTELUSTA JA VALMISTUKSESTA

Alusta alkaen JCB kurottajia on palkittu niiden korkeatasoisesta valmistuksen laadusta ja kestävyydestä. Koko kurottajamallisto hyödyntää JCB:n edistyksellistä valmistusteknologiaa, tehokasta testausta ja parhaita komponentteja.

Koneen kannattavuuden ehdoton elementti on kuljettajan tuottavuus. Tämän vuoksi JCB kurottajien ohjaamot ovat miellyttäviä tehdä töitä ja siellä
on mukavat olosuhteet, helpot hallintalaitteet ja hyvä näkyvyys, jotka pitävät kuljettajan rentoutuneena, virkeänä ja huomioivana.