Huoltosopimus alk. 1.59 € / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

JCB varmistaa onnistumisen

TUNNISTA JA PÄIVÄSTÄ TOISEEN

JCB pyöräkuormaajat on suunniteltu ennenkaikkea tuottaviksi alhaisilla huoltovaatimuksilla, tehokkuutta ja mukavuutta unohtamatta. Sama DNA on kaikissa malleissa aina 2 tonnin koneesta 24 tonnin malliin.

Pieni ja tuottava!

JCB 403 Plus SV

Uusi JCB 403 Plus SV on suunniteltu tarjoamaan täydellistä tehoa ja monikäyttöisyyttä. Perkins 36kW moottori, Bosch Rexroth -vaihteisto ja ZF -akselit takaavat koneen loistavan suorituskyvyn. Jos tarvitaan tuottavaa pientä pyöräkuormaajaa, se on tässä.

Äärimmäisen tuottava

JCB 409

Teho – painosuhde on paras mahdollinen tehden koneesta täydellisen työlaitealustan vaikkapa kiinteistöhuollon moninaisiin tarpeisiin.

Ainutlaatuista mukavuutta

JCB 411-457

411-457 mallien täysin uusi COMMAND PLUS -ohjaamon ainutlaatuinen ergonomia on syntynyt rohkeasta asioiden uudelleenajattelusta ja ahkerasta tutkimuksesta. Kaikki ohjauslaitteet ovat istuimeen kiinnitettyjä ja jopa liikkuvat istuimen jousituksen mukana.

Kuljettaja voi valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan hallintajärjestelmän: valitsemalla joko Joystick -tai monivipuhallinnan, joista kaikki ovat täysin sähköhydraulisia ja
näin ollen erittäin tarkkoja.

Kuljettajan työskentely-ympäristö pysyy jatkuvasti miellyttävänä, sillä ohjaamon hieman ympäristöä korkeampi paine pitää pölyn ja pakokaasut ulkona. Työlaitteiden käyttö on helppoa ohjaamosta täysin säädettävän ja monipuolisen hydrauliikan ansiosta.