Huoltosopimus alk. 1.79 € / Käyttötunti

NUKU YÖSI HYVIN - ME HUOLEHDIMME KONEESTASI:  Huoltobudjetti etukäteen I  Kattava ja osaava huoltoverkosto I   Maksimaalinen tuottavuus, luotettava toiminta I  Parempi jälleenmyyntiarvo I  Joustavasti sovittavissa

Jatkotakuu jopa 60kk tai 10.000h

Räätälöimme sopimuksen tarpeittesi mukaan jopa 10000h/60kk asti. Matekon huoltosopimuksen myötä tiedät JCB koneesi huoltokustannukset – ei yllätyksiä huoltokuluissa!

JCB Teletruk

PALJON ENEMMÄN KUIN MASTOTRUKKI

Se korvaa useamman koneen monikäyttöisyydellään, tehokkuudellaan ja taloudellisuudellaan. Erinomainen näkyvyys on mahdollista ainutlaatuisen puomirakenteen ansiosta – ei mastorakenteita suoraan näkyvyyden esteenä. Teleskooppipuomin ansiosta voit kuormata ja purkaa kuormatilan vain yhdeltä puolelta. Tämä johtaa jopa 50% piha-aluetta säästävään tilaan; voit käyttää muita lastaustiloja muita tehtäviä varten eikä myöskään ole tarvetta viettää ylimääräistä aikaa siirtämällä ajoneuvoja työpisteiden ympärille.

JCB Teletruk

TLT 30/35 4WD

JCB Teletruk voi usein tehdä jopa viiden koneen työn korvaamalla tavanomaisen mastotrukin, liukuohjattavan, teleskooppikoneen, kompaktin haarukkatrukin tai maastotrukin.

TLT 30/35 4WD malleilla varmistat etenemiskyvyn myös talvella tai huonoissa olosuhteissa. Kompaktin koon ansiosta kuormaaminen onnistuu myös suoraan perävaunun tai kontin sisälle.

LMI kuormanvalvonta varmistaa turvallisen kuormaamisen ja estää ylikuormitustilanteet.