Visiomme mukaan asiakkaidemme työtehtävät ovat perustana kaikkien palvelujemme kehittämiselle.

Ergonomisen ja suorituskykyisen, mutta silti taloudellisen JCB malliston koneet saat halutessasi vuokralle, omaksi tai vaikkapa uutena asiakkaana koeajoon.

Nähdään Matekolla!

Juha Niemelä, Hallituksen Pj.
0
Toimintavuosia
0
Liikevaihto (Milj.)
0
Henkilöstö
0
Toimipisteet
0
Toimitetut uudet
koneet v. 2019
0
Huoltoautot
LUOTETTAVA

KUMPPANI

Meille kumppanuus ei tarkoita sitä, että saisimme enemmän rahaa. Se tarkoittaa sitä, että autamme ja opastamme koneen ostajat taloudellisesti heille järkevimpään lopputulokseen ja järjestämme edullisimmat mahdolliset kaupan ehdot. Me tunnemme urakoitsijoiden asiakaskunnan ja heitä velvoittavan lainsäädännön, joten kykenemme aina opastamaan kokonaisedulliseen investointiin.Pitkä kumppanuus kattavine huoltosopimuksineen on kaikkien etu. Se on meidän, asiakkaamme ja heidän asiakkaidensa etu.

Meidän Matekolaisten etu on oma luotettava kumppanimme JCB. JCB on maailmanlaajuisesti tunnettu, innovatiivinen konevalmistaja. Se on maailman suurin yksityisomisteinen tehdas, joka tuottaa koneita laajalla skaalalla, erilaisiin tarpeisiin. JCB huomioi pohjoiset olosuhteemme ja kehittää sekä testaa koneitaan vaativissa olosuhteissa Suomen Lapissa.

Näistä on luotettava kumppani tehty.

TOIMINTA-

MALLIMME

Kun myyntiorganisaatiomme tekee konekaupan, siirtyy vastuu jälkihoidon puolella toimiville. Toki, tuttu myyjämme ei jätä asiakasta pulaan missään tilanteessa. Yhteys on luotu ja se säilyy. Huolto- ja varaosapalvelumme toimivat maamme jokaisessa kolkassa ja henkilöstöllämme on aina suora yhteys tehtaan tekniseen tukeen. 

Toimintamme perusta on aina ollut hyvä palvelu, henkilökohtaiset suhteet asiakkaisiimme ja omat investointimme kaiken kattavaan varaosavalikoimaan sekä nopeisiin konetoimituksiin.
 

Pitkä historiamme luotettavan konevalmistajan kumppanina on luonut meistä sen mitä olemme ja minkälaisina meidät kentällä tunnetaan.

Meidän

HISTORIA

Mateko tunnetaan JCB:n maahantuojana. Molemmilla on pitkä historia taustallaan ja molemmat ovat yksityisomisteisia, inhimillisillä arvoilla eteneviä toimijoita.
 
JCB:n synnystä on kulunut 60 vuotta ja Matekon puolestaan neljännes vuosisata. 
 
Mateko Oy toimi aluksi JCB:n jälleenmyyjänä ja vuodesta 1996 merkin virallisena maahantuojana. Mateko ei ole koskaan halunnut olla kauppiastalo joka myy sitä sun tätä, vaan yhteen luotettavaan merkkiin sitoutunut konetalo. Kun konevalmistaja on tarpeeksi suuri ja sillä on kattava valikoima koneita jokaiseen tarpeeseen, on ollut järkevää keskittyä siihen.
 
Mateko on kasvanut hallitusti, eikä se ole koskaan tehnyt tappiollista tulosta. Yrityksen hallittu kasvu yhdeksi maamme merkittävimmäksi konetaloksi on saavutettu laadukkailla tuotteilla ja periksiantamattomalla asenteella. 
 
Hyvä asiakaspalvelu ja inhimillisyys ovat kuvastaneet yrityksen toimintaa alusta saakka.

Lue mielenkiintoinen artikkelimme JCB:n ja Matekon historiasta täältä

ASIAKKAIDEMME

SANOMAA:

JCB:t olisivat korvattavissa vain jos joku tarjoaisi samanlaisen kokonaisuuden. Toimiva kokonaisuus on se, että kaikki koneet ja työlaitteet monipuolisiin tarpeisiimme löytyvät saman katon alta. Koneet ovat laadultaan parhaasta päästä ja kaikki palvelut ovat luotettavia. Mateko edustaa meille luotettavuutta kaikissa tilanteissa.

Marko Paavola, Visuri & Paavola Oy Lue asiakastarina täältä